top of page

OM OSS

Erixon Medtech AB maknadsför och distribuerar medicinteknisk utrustning och olika sorters implantat till sjukhus i Nordens alla länder.

Vi har leverantörer från hela Europa men främst från Tyskland. Vår huvudinriktning är inom segmenten ÖNH, Neuro och kirurgi. Vi erbjuder kunderna ett toppmodernt höghastighetssystem av högsta kvalitet med bluetoothfunktion. perforatorer, bipolära pincetter (Non-Stick), resorberbara biomateriella produkter samt kirurgiska instrument. Garanti på mellan 2 år och livstid gäller när kunder köper kirurgiska instrument av oss.

Erixon Medtech AB är den enda leverantören i Europa som kan erbjuda Kobaknålar till förlossningskliniker runt om i Europa. Se mer information under specialprodukter.

Vi är ett företag med säte i Nässjö i Småland och erbjuder enbart produkter som är av allra högsta kvalitet. Patientsäkerheten är det viktigaste för oss. Därför distribuerar vi instrument och produkter som vi vet håller hög standard samtidigt som vi förmedlar nytänkande inom det medicinska området.

Erixon Medtech AB erbjuder sina kunder slipning och reparationer av kirurgiska instrument. Ni har era produkter tillbaka i bruk inom 6 arbetsdagar från det att vi har produkterna hos oss. Veckor med röda dagar kan förskjuta leveransen någon eller några dagar.

Kontakta oss via e-mail eller telefon för mer information.

Erixon Medtech AB erbjuder utbildning på våra produkter så att ni som kund ska känna er trygga och säkra med produkterna vi levererar.

Vi erbjuder även instruktioner för hantering i form av broschyrer och produktblad.

 

Företaget Erixon Medtech AB grundades år 2017 av Emil Erixon. Vi har i nuläget 9 leverantörer och säljer till länderna Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island.

Erixon Medtech AB marknadsför enbart CE-märkta produkter med certifierade kvalitetssystem.

Se mer under produkter

POLICY

Jordnära

Vi vill arbeta nära våra kunder. Innan vi åtar oss ett uppdrag ska vi veta att vi har tillgång till de resurser som krävs för att göra ett bra arbete. Vi ska vara kända för ett jordnära arbetssätt med korta beslutsvägar och vara lyhörda för kundernas intressen.

 

Utvecklande

Vi ska vara nyskapande, flexibla och ständigt förbättra oss. Vi ska ta vara på våra medarbetares kompetens och erbjuda goda möjligheter till utveckling, utbildning, och friskvård. Vi vill att våra medarbetare är engagerade och delaktiga i verksamheten samt medverkar till vår positiva utveckling. I Erixon Medtech AB ska vi ha möjlighet att påverka vår arbetssituation.

 

Personliga

Vi ska vara det personliga företaget. Genom en ärlig och förtroendefull dialog med våra kunder och leverantörer ska vi skapa och bibehålla långvariga

och goda relationer. Vi ska verka för att våra arbetsuppgifter ska kunna förenas med familj och fritidsintressen. Vi vill att bra kommunikation, god stämning och respekt för individen ska råda i Erixon Medtech AB.

 

Pålitliga

Våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar Erixon Medtech AB. Det innebär att vi alltid ska uppträda med god affärsetik, kompetens och yrkesskicklighet. Vi ska ha en god planering, göra rätt från början, eliminera risker och hålla utlovade tider. Vi ska uppfylla lagar och krav, välja bästa möjliga teknik, prioritera förnyelsebara resurser och undvika miljöförstörande ämnen.

bottom of page